Premi "Blog amigable"Fa un dia sencer que no sóc la mateixa.

Des que la Dolça, de No tot són postres... a la cuina, m'ha concedit el Premi al Blog Amigable, que estic en un núvol. No sé si me'l mereixo, però el rebo amb molta il·lusió i espero no decebre. I us asseguro que m'esperona a seguir endavant amb les meves receptes, intentant alhora ser útil i transmetre coneixements.

He estat mirant una mica i he vist que ara l'he d'atorgar a altres persones. La tria que faig és aquesta:

-A la Gemma, de La Cuina de casa, perquè és un exemple a seguir.

-A la Mercè, de Cuina per a llaminers, perquè defensa com ningú els productes de casa nostra i fa unes receptes fantàstiques.

-Al Carles, de El Rocar de Tiana, perquè els seus poemes no només ens commouen l'ànima sinó que es converteixen en la veu de la natura.

-A l'Oriol, d' El bloc de l'Oriol, per la paciència que té amb mi a l'hora d'explicar-me les coses d'informàtica.

-Al Pere, de Margaridaipere, per ser qui em va encoratjar a crear aquest bloc. Té tanta fe en mi que és el meu més fervent seguidor. És el meu marit. Ja ho he dit tot.

- A tots els que anònimament em seguiu i amb les vostres visites m'animeu a seguir endavant.


Gràcies a tots.

2 comentaris:

  1. Margarida!! Enhorabona pel premi!! I gràcies per concedir-me'l!! :) De fet, et venia a dir que tens uns sorpreseta esperant-te al meu blog! ;) jeje Quina casualitat!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona Margarida! si segueixes així estic segura que l'hi faràs la competència al Ferran Adrià! I es que no només son les receptes que enlluernen, també la manera tant didàctica de comentar-les. Fins i tot podem sentir la flaire d’aquests plats,tant enriquidors com les teves paraules.

    ResponElimina