Premi "Blog d'or"

Quan encara no m'he refet de la grata sorpresa del premi al Blog Amigable, la meva amiga Mercè, de Cuina per a llaminers, em sorprèn amb un de nou!!!

La veritat és que no sé què dir. Voldria ser agraïda i quedar bé amb tothom, amb qui me'l concedeix i amb tots el que em seguiu, però em veig incapaç d'aconseguir-ho. Per això només us diré que seguiré treballant com fins ara per mostrar-vos la cuina que faig i esperant que us agradi.

M'ha costat tot el dia decidir a qui passo ara aquest premi. Finalment he optat per aquells blocs que em criden l'atenció per la brillantor de les seves receptes, pels seus colors i pel seu art en la presentació. Espero que els visiteu i em confirmeu que se'l mereixen.

- A la Maria José, de Dit i fet
- A Menu, de La cocina de casa
- A l'Anna, de El Kiwi blau
- A la Teresa, de Tot és art
- A l'Eva, de El cullerot festuc

2 comentaris:

 1. Margarita, acabo de venir al teu blog i me trobo amb un premi!!! Quina iluuuuuuuu!!! Mil gràcies per pensar en mi!!!!
  Ara mateix em poso a xafardejar les receptes que tens... ;)
  Petunets,
  Eva.

  ResponElimina
 2. Margarida ja t´ho vaig posar al meu blog però no puc deixar de tornar a donar-te les gràcies pel premi...em sento doblement feliç per haver pensat amb mi i dedicar aquestes paraules tan maques però també per deixar-me compartir aquest premi amb quatre blogs meravellosos que fins fa poc jo també seguia sense tenir el meu propi...mil gràcies!!! (jajajaa quin rolloooooo, però com no és un oscar puc escriure el que vulgui sense llímit de temps no??)

  ResponElimina