Premi "Sisterhood award"SISTERHOOD AWARD
Per segona vegada m'arriba un premi des d'aquesta bonica illa de Tenerife. Agraeixo a la Mari que m'hagi atorgat el premi SISTERHOOD AWARD i us animo a tots vosaltres a visitar la seva magnífica cuina, des d'on ens presenta plats casolans i fàcils de fer, Recetario de Mari.

I jo el concedeixo, sense que estiguin obligats a acceptar-lo, a aquests blocs:

1. Annafs, de M'agrada cuinar
2. Carme, de Cuinetes
3. Cooking-love, de Cocinando con amor
4. Mar, de Sèsam&Comí
5. Miel, de Pedacitos de miel

Tots ells presenten bons plats i fets amb molt d'amor. Us aconsello que els feu una visita.MEMEI de l'Oceà Atlàntic ens traslladem al Mar del Nord, concretament als Països Baixos. Allà viu la Meritxell i, sigui perquè és una dona molt activa, sigui perquè el tipus de vida del país hi ajuda, vaig quedar parada amb la feina diària que fa des de la seva cuina, El rincón de Meritxell , on no para de traginar amb la seva Thermomix i de mostrar-nos les seves excel·lents receptes. Aquest MEME em fa molta il·lusió perquè ve d'un país on vaig passar les vacances l'estiu passat, concretament a la província de Gelderland, i em porta molt bons records del seu paisatge, de la seva gastronomia i de la seva gent.

Una de les condicions d'aquest premi és explicar 7 coses sobre un mateix. Aquí les teniu:

1. Sóc molt perfeccionista. Això és una bona cosa però sovint em fa patir.
2. No suporto el desordre, ni a la feina ni a casa. Per aquesta raó m'agradaria tenir a casa una decoració minimalista: com menys coses hi ha, menys possibilitats que aquestes estiguin fora del seu lloc. Però amb una família de 5 persones, això es fa difícil.
3. M'encanta cuinar però em desespera netejar tot el que arribo a embrutar en la preparació dels meus plats. Si tingués una vareta màgica... ho faria desaparèixer tot de cop i volta!
4. M'entristeix estar molts dies sense veure el sol. Sóc primaveral i m'agrada la llum.
5. Pateixo quan arriba l'estiu: sóc el plat preferit de tots els mosquits i de tota cuca vivent! I la calor em cansa. No hi ha res com la primavera.
6. No m'agrada discutir. M'estimo més donar la raó a qui no la té que haver d'engrescar-me en una discussió inútil que em faci perdre el temps.
7. Necessito tenir el mar a prop, encara que em puc passar anys sense posar els peus a les seves aigües.

I concedeixo aquest premi, sense obligar ningú a acceptar-lo ni a seguir les seves normes si no volen, a:

1. El cullerot Festuc, d'El cullerot Festuc2. El Secretario, de Desde nuestra cocina
3. Margot, de Margot Cosas de la vida
4. Maria Jose, de Dit i fet
5. Mercè, de Cuina per llaminers
6. Paqui, de La casita de Paqui
7. Trotamundos, de Food&cook

Tots ells tenen uns blocs fets amb molt bons ingredients. Quantes coses n'aprendríem si els visitéssim diàriament!

18 comentaris:

 1. Hola Margarida. Muchas felicidades por los premios que te han concedido.
  Me alegro mucho. Y además ya se algo más de ti jj.
  Que pases muy buena semana.
  Saludos

  ResponElimina
 2. Margarida, moltes felicitats per aquests premis que t'han concedit! Molt ben merescuts!! :) I gràcies per pensar amb mi a l'hora de concedir-los!! :) Que bé!! :)
  Petons!

  ResponElimina
 3. Margarida, mil gràcies pel premi!! Quina ilu!!!
  Petunets,
  Eva.

  ResponElimina
 4. Margarida, como no hay dos sin tres, si te apetece pasa por mi blog para recoger una cosa que te he dejado.
  Espero te guste.
  Saludos

  ResponElimina
 5. hola Margarida¡¡¡enhorabuena por este premio que te han dado,y que te mereces....y gracias ,de corazon por darmelo a mi,la verdad es que es mi primer premio,y me ha hecho mucha ilusion'¡¡¡¡por que no lo esperaba...despues de tantos blogs,marabillosos...bueno y ahora que hago con el?es que no tengo mucha idea....lo tengo que poner en una entrada?pero no se como...en fin ,ya me diras tu¡¡¡¡
  muchas gracias¡¡¡¡¡¡

  ResponElimina
 6. Hola Margarida. Muchas felicidades por los premios que te han concedido.gracias por acordate de mi pero ya lo tengo pero me lo llebo igual besos

  ResponElimina
 7. Moltes felicitats per aquests premis tan merescuts...I moltes gràcies per pensar en mi. És el primer premi que rebo i em fa molta ilusió, i més venint de tu, donçs encara que no ens coneixem personalment et considero una gran persona.
  També em passa com l' altra noia,que com que no n' he rebut cap més, no sé com funciona. Ja ens ho expicaràs.
  ptns i gràcies una altra vegada.

  ResponElimina
 8. Juan: te doy las gracias por haberme concedido un premio y tengo que decirte que me hace mucha ilusión recibirlo de un cocinero tan experimentado como tú. Además me gusta mucho el nombre del premio "Blog amigo". En cuanto pueda, pasaré a recogerlo.
  Un abrazo.

  Mercè: Amb les receptes tan bones que fas, com no havia de pensar en tu? Aquest i molts més et mereixes!!!

  El Cullerot Festuc: el mateix et dic. A mi em fa molta "ilu" que el tingueu vosaltres.

  Cooking-love: pues mira, al saber que es el primer premio que recibes, todavía me hace más ilusión habértelo concedido!
  Ahora te explico cómo va. A ver si me explico bien.
  1. crea un nuevo mensaje
  2. ve a "Añadir imagen"
  3. a la derecha de la ventana que te saldrá, donde dice "añadir imagen desde la web" pon esta dirección:

  http://img19.imageshack.us/img19/1610/sisterhoodaward3417869.jpg

  4.pon "transferir imagen"

  E inmediatamente se te copiará la imagen del premio.

  Tienes que poner quién te ha concedido este premio con un enlace. Y luego lo tienes que conceder a cinco personas más, escribiendo el blog que tienen, también con un enlace.
  Si no sabes hacer esto del enlace, me lo preguntas y te lo explicaré.

  Paqui: te lo concedí sin mirar si lo tenías. Hubiera preferido darte uno nuevo a uno repetido, pero esto será difícil porque he visto que tienes muchos. ¿Por qué será? Pues porque la gente valora lo que haces!

  Annafs: Doncs et dic el mateix que a Cooking-love: sabent que és el primer, encara estic més contenta d'haver pensat en vosaltres!
  A mi em va fer una il·lusió especial rebre el primer. Això no vol dir que no me n'hagi fet rebre els altres (que me n'ha fet i molta), però vaig valorar molt el primer perquè el vaig rebre de la Dolça quan només feia dues setmanes que havia iniciat aquesta aventura del bloc.

  Respecte a què has de fer ara, mira les explicacions que he posat abans. Si no t'acabes d'aclarir, torna-m'ho a demanar, a veure si t'ho explico millor.

  Estic contenta que a totes us hagi fet il·lusió rebre el premi.
  Fins aviat, i au, a seguir cuinant!

  ResponElimina
 9. Accepto!!! accepto!!! accepto!!! jajaja mira si estic contenta pel premi que m´has concedit que ja l´he penjat al meu blog...una abraçada molt forta Margarida i gràcies de tot cor!!! smuaks!!

  ResponElimina
 10. Primer de tot moltes felicitats Margarida pels premis que t'han donat, ben merescuts són ... i en segón lloc:
  I tant que accepto !!!! Quina il.lussió més gran ostres !! Arribo a la feina a les set del mati obro l'ordenador i anda !!! un premi ... moltes gràcies per pensar en sèsam i comí i per la confiança que em dones perque no fa res que dóno voltes entre vosaltres, experts gastronómics blogaires ... em fa molta il.lussió Margarida i em dóna piles per seguir endavant i em fa sentir més acollida entre vosaltres... gràcies de tot cor de veritat ....

  PEtonets amb un toc de sèsam i avui també de comí .. l'ocasió s'ho mereix.
  mar

  ResponElimina
 11. Maria Jose, la "supereficient": doncs mira que bé! A mi me m'ha agradat molt donar-te'l, perquè penso que fas uns plats molt bons, molt atractius i unes fotos fantàstiques.

  Mar: això d'"experts blocaires" suposo que no ho dius per mi, perquè encara no fa tres mesos que vaig obrir la porta de la meva cuina!
  Jo també m'hi trobo molt bé entre vosaltres, gent que comparteix desinteressadament les seves receptes i que deixa la seva simpatia en les visites que em fa.

  Sóc jo qui us agraeix que em visiteu!

  Petons

  ResponElimina
 12. Margarida,

  Moltes felicitats per aquests premis que merescudament t'han donat.
  Una abraçada

  ResponElimina
 13. Hola Margarida, gracias por tus bonitas palabras, son sinceras y muy calidas.
  Felicidades por tu premio, pero ahora te pasas de nuevo por mi blog y allí tienes otro regalito.
  Sabes? tenemos bastante en común.
  Un petonet

  ResponElimina
 14. Margarida,
  Moltes Felicitats per haver rebut aquests premis tant merescuts, atès que ets una super cuinera. Tanmateix, donar-te les gràcies per haver pensat en mi i passar-me'l. Estic més que contenta de poder acceptar-ho.
  Salut,

  PD.Ja em donaràs instruccions de com ho puc penjar al meu bloc, doncs, qualsevol diria que estic tot el dia treballant amb l'ordinador, però això del bloc encara és nobel per a mi.
  Apa, una abraçada!!

  ResponElimina
 15. Josep: gràcies. És una mica pesat haver de penjar el premi i avisar tothom, però penso que és una mena d'agraïment vers la persona que ha pensat en tu i t'ha atorgat el premi.

  Meritxell:Ah, si? Ara mateix m'hi passo. Ja m'explicaràs quines són aquestes coses en què en assemblem, que em fa molta gràcia saber-ho!

  Carme: Jo també estic contenta que et faci il·lusió rebre'l.
  Respecte a les instruccions, si mires més amunt, veuràs que ja li vaig explicar, en castellà, a Cooking-love, perquè tenia el mateix problema. Si no te'n surts, m'ho demanes que t'ho tornaré a explicar més detalladament.
  Jo, sort en tinc de l'Oriol, que sinó, estaria tan perduda com vosaltres!

  Vinga, un petó a tots svosaltres, per seguir-me i per posar-me comentaris!

  ResponElimina
 16. Margarida, ja ho he fet, però ara no se com introduir el link, doncs ja m'ho fas saber.
  gràcies un petó.

  ResponElimina
 17. Carme: has de fer això:
  1. Escriu el nom del bloc
  2. Copia l'adreça del bloc (http://www. ... )
  3. Al missatge que estàs escrivint, selecciona el nom del bloc que has escrit
  4. Clica la bola del món que sembla un mussol (el tercer símbol del menú començant per l'esquerra)
  5. Enganxa l'adreça a on diu Enter URL
  6. Clica D'acord

  I repeteix això cada vegada que vulguis fer un enllaç.
  Prova-ho a veure si te'n surts. Sinó, torna-m'ho a dir.

  ResponElimina
 18. Gracies Margarida per aquest Meme.
  Es veritat el bloc de l' MARITXELL es interesant.
  Gracies per pensar en mi.
  Una abraçada.
  margot

  ResponElimina