Premis


Darrerament estic rebent molts premis, i voldria pensar que és perquè les meves receptes agraden, la qual cosa m'omple de satisfacció. Una de les normes dels premis és que l'has de concedir, encara que no obligatòriament, a un número determinat de blocs. I aquí és on rau el meu problema, perquè cada vegada tinc més difícil atorgar-lo a nous blocs.

Visitant-vos, veig que seguiu blocs molt interessants, i sovint hi entro. Però és una feina realment àrdua fer un seguiment de tots. Ja tinc prou feina a fer les receptes i a publicar-les! Per aquesta raó no tinc un ampli ventall de blocs on triar i és possible que veieu que dono més d'un cop un premi a un mateix bloc. També us he dir, però, que si ho faig és perquè realment penso que se'l mereix, altrament el deixaria desert. També pot passar que, sense adonar-me, el doni a qui no n'accepti o ja el tingui. Espero que m'ho perdoneu.PREMI BLOC AMIC
Aquest premi m'arriba de les terres de Castelló i me'l concedeix el Juan, un home que no para. Té temps d'explicar-nos les seves receptes, d'anar a les Festes Majors i a les Falles, i fer-nos-en un bon reportatge, de visitar un munt de blocs i deixar sempre una paraula amable... Es considera un enamorat de la cuina i per això el seu bloc es diu Cocina por afición. Suposo que ja el coneixeu, però si hi ha algú que encara no n'ha sentit a parlar, que no deixi passar més temps.

I jo el cedeixo, si el volen acceptar, a:

Bajoqueta, d' A la taula i al llit, al primer crit.

Dolça, de No tot són postres... a la cuina

Menú, de Cocina de casa

SandeeA, de La receta de la felicidad

Sara Maria, de Delícies del rebost


PREMI AQUEST BLOC ÉS UNA JOIA
Des d'Holanda, terra de bon menjar i de gent acollidora, m'ha arribat aquest premi de la mà de la incansable Meritxell, que en el seu bloc El rincón de Meritxell tant ens prepara excel·lents receptes com ens explica costums d'aquesta terra on viu. Gran amant de les màquines que faciliten la feina a l'hora de cuinar, té passió per la Thermomix, la Fussioncook i la Kidchenaid. Feu-li una visita i quedareu gratament sorpresos de tot el que fa a la seva cuina.

I el passo, si el volen acceptar, a:


Elena, de Chocolate y pimienta

Henriette, de Les recettes de Marie-Henriette

Rosa, de Bocados dulces y salados

Tartasacher, de Mil postres

Teresa, de Tot és art

PREMI MEDALLA D'OR
I des del fantàstic Bloc de l'Oriol m'arriba aquest altre premi. El meu fill Oriol, tot i la seva curta edat, té prou capacitat per crear un bloc i generositat suficient per a oferir els seus coneixements a qui ho necessiti, intentant sempre expressar-se de la manera més planera possible. Des d'aquí, un petó ben fort.

I de la mateixa manera que ell me l'ha ofert, jo el cedeixo a:


Juan, de Cocina por afición

Meritxell, d'El rincón de Meritxell

16 comentaris:

 1. MArgarida moltes felicitats deu ni dor al final hauràs d'ampliar la cuina i fer un prestatge per posar tants premis ...quin carrerón !!!!

  petonets
  mar

  ResponElimina
 2. El teu blog es complert, molt bones intoduccions, molt bona fotografia i unes receptes originals amb una presentació implecable...no m'estranya que tinguis tantes compensacions...
  T'agraeixo que hagis pensat amb mi, ja l'he recollit.
  T'animo a que segueixis amb la teva tasca tan esplendida i pense que el que et dic no són sols paraules.
  Petonets i gràcies.

  ResponElimina
 3. moltes gracies guapa,,,venint de tu es un honor un petó.

  ResponElimina
 4. Margarida, felicitats per aquests premis!! Molt ben merescuts! :)
  Per cert, el teu fill té un blog que em miraré amb calma, perquè crec que em serà útil per retocar el blog i aprendre més de codi html! :)
  Petons!

  ResponElimina
 5. Margarida Felicitats!!, ets una joia i, per això reps tans i tants premis.
  Felicitats també a l'Oriol que de ben segur el visitaré.
  Una abraçada.

  ResponElimina
 6. Mar: espero que no, que els paletes cobren molt! ja, ja.. I m'estimaria més que fos per posar els estris de cuina que no em compro perquè no sabria on posar-los.

  Teresa: gràcies, noia. Paraules com les teves són les que m'animen a seguir endavant. Perquè això del bloc, no m'hauria imaginat mai que donés tanta feina!

  Elena: te'l mereixes. Sinó, no te l'hauria donat pas!

  Mercè: l'Oriol és un crac. Sembla mentida que sigui el meu fill, perquè això de la informàtica, a mi em desespera!!! I perquè no té temps, que sinó... les coses que faria.
  La paciència que té amb mi, no la tindria ningú més, i és que, a més a més, és molt bon nano.

  Bajoqueta: et dic el mateix que a l'Elena:te'l mereixes, i no m'has de donar les gràcies.

  Carme: Tot el que tinc al bloc, és l'Oriol que m'ha explicat com fer-ho. Al seu bloc té moltes coses interessants, però jo no arribo a tot. A vegades em diu: "Mama, hauries de posar..." i jo li responc: "Deixa, deixa, que ja tinc prou coses!" Crec que li hauria de fer cas, però...ja em passo prou hores davant de l'ordinador!

  Sara Maria: et repeteixo el mateix que a l'Elena i la Bajoqueta. Teniu blocs amb receptes que m'agraden i em ve de gust que la gent ho sàpiga. Per això us el dono.

  ResponElimina
 7. Moltes felicitats, Margarida, per aquest premis tan i tan merescuts.
  ptns.

  ResponElimina
 8. Doncs jo t´ho dic , tens un bloc molt maco, però el millor de tot és que transmet molta generositat, alegría i pau , transmet amor per les coses que fas i per la família i els amics , transmet tots els sentiments que te una mare pels seus fills i a mi cada vegada que l´obro ademés de tot em fa cantar , aquest és el meu obsequi per tu , però te l´hauràs de posar tu qeu jo no en s.
  Una abraçada i segueix transmetent-nos tantes coses bones.

  http://www.youtube.com/watch?v=L3mXXBsvsCo

  http://www.youtube.com/watch?v=e2eHFX5VDsg

  Se que tots dos t´agradaràn, no són la filarmònica , però son entranyables.

  PETONS

  ResponElimina
 9. Muchísimas gracias por acordarte de mi blog para este premio. Llevo un buen rato viendo tus deliciosas recetas. Me ha encantado la mona de pascua, el pastel de chocolate y mantequilla y esa coca de cabello de ángel... que cosa más rica. Ya ves que me pierde el dulce. Voy a seguir fisgando un poco más por tu blog De nuevo gracias.
  Besos

  ResponElimina
 10. Hola Margarida. Te agradezco muy sinceramente las palabras que me has dedicado, viniendo de ti es todo un detalle y te quedo muy agradecido. Igualmente me alegro mucho porque hayas aceptado el detalle que te ofrecí y por último quiero darte las gracias por el premio que me has concedido. No lo tengo y me hace mucha ilusión, pero, aunque lo tuviera, la alegría sería la misma, porque creo que con ellos va la estima y la amistad de cada persona.
  Muchas felicidades por los que has recibido y muchas gracias de nuevo por el que me has concedido.
  Saludos

  ResponElimina
 11. Hola Margarida, muchas gracias por este premio, me ha hecho mucha ilusión.
  Me pasaré por el blog de tu hijo y mirare como es.
  Perdona por la tardanza en escribir, pero estos días me faltan horas.
  Un petó guapa.

  ResponElimina
 12. Annafs: gràcies per la teva felicitació. Si no tingués gent com tu visitant-me, sé que aquest bloc no seria el mateix.

  Mai: Ooooooohhhh! m'ha encantat! TOT!!! Les teves paraules i els regalets: quina monada, sobre tot els nens cantant. Estic emocionada. Gràcies, de debò, gràcies.

  Rosa: Celebro que trobis delicioses les meves receptes. A mi m'agraden les teves, i per això he pensat en tu a l'hora de donar el premi. Pots seguir mirant, que no et renyaré!

  Juan: Es que es tan difícil darte un premio que no tengas ya! Me alegra que te haga ilusión recibirlo.

  Meritxell: no pateixis, que jo també trigo a contestar o a visitar els vostres blocs, i és que a vegades el dia no té prou hores: volem fer tantes coses que no donem a l'abast!

  Us agraeixo a tots els vostres comentaris, perquè sé del cert que sense les vostres visites i els vostres comentaris, aquest bloc no seria com és ni mereixeria tants premis. Per tant, els premis són també una mica vostres.
  Una forta abraçada a tots.

  ResponElimina
 13. Muchas gracias Margarida por pensar en mí para este premio!!!!! lo recibo con mucha ilusión, aunque ya no los publico, me alegra mucho que te hayas acordado de mí para concedérmelo! Un beso!

  ResponElimina
 14. Gràcies Margarida, el poso al lateral del meu blog!!!
  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina